Palvelut


 

WordPress

Ars Kafe tuottaa asiakkailleen www-sivustoja WordPress-julkaisujärjestelmällä. Linkistä https://fi.wordpress.org löydät kaiken oleellisen WordPressistä. Voit myös tutustua sekä kokeilla WordPressia täältä (wordpress.com).

Ars Kafen tuottamat WordPress-sivustot sijaitsevat fyysisesti Pilvialla (www.pilvia.com), joka on WordPressiin erikoistuva hosting-palvelu. WordPress voidaan kehitystyön ajaksi asentaa paikallisesti Ars Kafen tai asiakkaan hallinnoimalle työasemalle (Windows, Mac, Linux) tai suoraan Pilvian demo-ympäristöön salasanan taakse.

WordPressiin suoraan lisäosina liitettävät ajanvaraus- ja tilausjärjestelmät eivät kuulu Ars Kafen palvelukonseptiin, mutta linkitys ulkopuolisiin järjestelmiin (youcanbookme, GoogleCal yms.) kuuluu osana Ars Kafen toimenkuvaan. Avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta WooCommerce on WordPressin lisäosa ja näin ollen helposti asennettavissa WordPressiin.

Muut palvelut

Jos kuitenkin päädyt johonkin muuhun julkaisutyökaluun kuin WordPress, niin Ars Kafe voi erillisestä toimeksiannosta selvittää, minkälainen www-ratkaisu sinun tarpeisiisi parhaiten sopisi. Vaihtoehtoja on monia, joten oikean julkaisualustan löytämiseen kannattaa perehtyä huolella.  

Ars Kafe pystyy kontakteillaan suosittelemaan muiden osaamisalueiden toimijoita, mikäli niitä tarvitaan Ars Kafen omien WordPress-palveluiden tueksi. Jos tarvitset sivustollesi ammattilaistason grafiikkaa (www/print), audiota, valokuvaa tai videota, Ars Kafe ohjaa sinut osaavien palveluntuottajien piiriin.  

Ars Kafen aputoiminimi QLaLaa tekee pienimuotoista audio- ja videotuotantoa suoratoistopalveluihin. QLaLaa tuottaa myös fyysisiä CD-tallenteita. Näistä palveluista on lähiaikoina tulossa lisää infoa arskafe.fi-sivustolle.

Lisätietoja Ars Kafen WordPress- ja www-suunnittelupalveluista saat ottamalla yhteyttä Yhteystietolomakkeen kautta.